Dit ben ik

Wat enorm leuk dat je meer over mij wilt weten!

Ik ben Samantha, 30 jaar en woonachtig in Haarsteeg. Ik ben moeder van twee geweldige kinderen. Een zoon van 10 jaar en een dochter van 9 jaar. Ik heb een relatie met de leukste man ter wereld, waardoor ik nog twee geweldige kinderen erbij heb gekregen. Een jongen van 9 en een meisje van 6.

Toen ik vroeger klein was, liep ik al met een camera met rolletje rond om overal foto’s van te maken. Regelmatig moesten die worden ontwikkeld, want ik had ze zo volgeschoten. De liefde voor foto’s is altijd blijven hangen.
Ik besloot in 2015 voor mijzelf te gaan beginnen. Ik wilde van mijn hobby mijn beroep maken. Ik dacht: “If you believe in yourself, anything is possible”. Dus ik nam de stap om een studio te gaan maken en zo bij elk weer foto’s te kunnen maken. Ik begon klein en ben steeds groter gaan groeien. Veel leuke mensen heb ik al mogen fotograferen.

If you believe in yourself

Anything is possible

In 2017 belande ik na al een aantal jaar klachten te hebben in een hele erge
burn-out. Ik ging maar door om iedereen blij te maken, maar liep mijzelf compleet voorbij. Dit heeft mij tot veel inzichten gebracht. Zo ook, dat je echt ook voor jezelf moet kiezen, tijd voor jezelf moet nemen en ook in jezelf moet investeren.
Daarom spreekt deze tak van fotografie mij enorm aan. Vindt de liefde voor jezelf terug, gooi onzekerheid aan de kant en gun jezelf wat quality time. Iedereen is mooi en goed zoals diegene is. Je zelf waarde zal enorm gaan groeien. Dit soort shoots zijn life-changing!

Een shoot bij mij is niet stijf. Ik hou wel van een een lolletje op zijn tijd. Doordat ik mijzelf ben heerst er snel een ontspannen sfeer. Zo verdwijnen ongemakken en kun je relaxter op de foto gaan. We maken er een leuke, bijzondere shoot van samen.