Investering

Wat kost zo’n investering?

Jouw shoot is al mogelijk vanaf €150. Deze prijs is voor de opnamekosten, één digitaal bestand in kleur en zwart wit en één prachtige matte fine-art afdruk 13×18 inclusief passe partout.
Ook heb ik pakketten samengesteld die je na afloop van de shoot kunt kiezen!
Make-up en haarstyling is op aanvraag erbij te boeken. Dit is aan te raden om het plaatje en jouw verwenmomentje compleet te maken! De Make-up en Hair artist doet jouw make up en haar naar jouw wensen. Zo kunnen we samen de meest gave foto’s ooit van jou maken!
Een shoot is de beste investering die je kunt maken. De foto’s die je laat maken worden elke dag alleen maar meer waard. Die waarde zie je nu misschien nog niet gelijk, maar als de tijd verstrijkt of als je merkt hoeveel verandering een shoot met zich mee kan brengen, merk je dit des te meer!
Ik ben geen fotograaf van het klik en klaar. Die zijn er immers al genoeg! Ik sta voor kwaliteit, klantgerichtheid, inlevingsvermogen en een herinnering voor het leven te maken. Ik hou van een persoonlijke aanpak, om te kijken wie jij bent en wat jij wilt. Wat jouw struggles zijn, maar ook waar jij vooral blij mee bent! Aan mij om dan de mooiste foto’s van jou te maken die jij ooit gehad hebt.

 

Wat zit erbij inbegrepen?

Consultatie
We hebben een consultatie moment vooraf. Dit gaat meestal via de telefoon, maar je kunt er ook voor kiezen om langs te komen. We bespreken wat jouw wensen voor jouw shoot. Het moet namelijk wel een herinnering worden wat bij jou past! Jouw shoot staat vast als de opnamekosten betaald zijn!

Voorbereiding
Ik help je mee met de voorbereiding van de shoot. Wat kun je allemaal het beste meenemen? Nadat we jouw wensen besproken hebben, kan ik jou advies geven over wat je het beste mee kunt nemen om aan te trekken tijdens de shoot.

De shootdag
De dag is aangebroken dat jij of je kind gefotografeerd gaat worden. Dit kan best spannend zijn voor je! Aan mij de taak om te zorgen dat je jezelf op je gemak gaat voelen. Ik vertel precies wat je het beste kan doen en doe de poses voor. Ik sleep je helemaal door de shoot heen om de mooiste foto’s te maken!

Jouw foto’s en producten
We kunnen na jouw shoot gelijk de foto’s samen gaan bekijken. Je kiest dan ter plekke jouw foto uit die jij graag wilt  hebben. Eventueel kun je er ook voor kiezen extra foto’s  bij te bestellen. Jouw gekozen foto’s ga ik helemaal finetunen om nog meer dat Wow-effect te creëren. Je bepaalt helemaal zelf wat jij uit gaat geven die dag!

Jouw gekozen foto’s zijn klaar
Je ontvangt jouw digitaal bestand altijd in kleur en zwart wit bewerking. Daarnaast ontvang je bij dat bestand ook 1 prachtige afdruk van 13×18 in passe-partout twv €30. Ik geloof in de magie van afdrukken. Het is iets tastbaars, waar je heel makkelijk naar terug kunt kijken. Als jouw foto’s en producten klaar zijn, kun je deze bij mij op komen halen. De levertijd daarvan zal ongeveer 4 weken na de keuze van jouw foto’s zijn. Wil je je jouw foto’s en producten liever opgestuurd hebben? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Hiervoor gelden dan wel verzendkosten!

Liefde en aandacht
Natuurlijk steek ik enorm veel liefde in het maken van de foto’s. Aan mij de taak om van jou mega gave foto’s te maken. Wat ik belangrijk vind is dat jij jezelf op je gemak gaat voelen. Ik ben erg benieuwd na wie jij bent! Ik heb alle aandacht voor jou!

Drankje en wat lekkers
Na de shoot heb je de keuze uit een drankje en wat lekkers. Wil je bijvoorbeeld een kopje koffie of liever toch thee of wat fris? We bespreken dit tijdens jouw consultatie wat jij lekker vindt. Ook zorg ik voor iets lekkers. Je kunt dit nuttigen als ik de selectie van de foto’s maak. Ondertussen praten we over hoe je de ervaring vond!

 

Pakketten

Pakketten starten vanaf €500. Met een pakket ben je natuurlijk voordeliger uit dan met één los bestand. Ook zitten er bij de pakketten prachtige producten. Welke producten dit zijn is afhankelijk van het gekozen pakket.
Één los digitaal bestand inclusief prachtige fine-art matte afdruk 13×18 inclusief passe-partout kost €125 buiten een pakket om. Voor meer informatie over een fotoshoot stuur mij dan een berichtje met een korte omschrijving van het soort fotoshoot waar je informatie over wilt en jouw telefoonnummer. Dan spreken we samen even af wanneer het uitkomt dat ik jou bel! Wel zo persoonlijk.

Lees bij het boeken ook even de algemene voorwaarden
De shoot staat vast wanneer jouw opnamekosten betaald zijn!
Het overige bedrag voor de gekozen foto’s, pakketten en eventuele producten betaal je als je de keuze gemaakt hebt.

Indien er wijzigingen plaatsvinden, zal voor de reeds geboekte shoots het oude tarief gelden.